HL006: Katatsumuri - Lone September Start.

...

...

Released 24 Apr 2005
A Net Release.
Label: Hamsterloco.
.
DOWNLOAD.

...

Tracklist.
01_transintermitent_commutationtimebrush
02_unknown_intention_of_her_changing_lipstick
03_transintermitent_commutation_nobrush_but_guitar
04_dew_street_backward
05_expedition_in_2_chords_(on_autosaturated_beat)
06_pinball_guitar_show
07_Hommage_a_Brian_sal_de_frutas
08_from_the_sea_of_the_deep_green_edge
09_interdrumphone
10_when_the_man_learns_you_are_not_coming_back
11_Sketch_nº3_fastride
12_take_five

...

Some info/description:

“AQUEST DISC NO ES VA FER PERQUÈ l'ESCOLTÉS NINGÚ, ÉS COM ELS ARBRES QUE CREIXEN AL MIG DEL BOSC; ALLÀ ON NINGÚ NO ELS ARRIBA A VEURE MAI...·”

disc grabat integrament per katatsu com a guitarrista bateria i cantant, la primera setmana de setembre de 2004 tancat a la planta baixa d'olost, sense disposar de cap ordinador per a res. Els temes s'anaven gravant a minidisc per a conservar les idees que anaven sortint per simple plaer o per ignots designis involuntaris. No deixa de ser una mena de “sketches”, provocats per una mena d'ansia de fer música amb les propies mans, en un moment en que no tenien ni tan sols un local per assajar... Amb aquest disc, que encara sorpren al propi Martí que es pugués considerar un disc, va confirmar la intuició que amb un sol trastu de sampleig podia grabar-se una maqueta ell solet... No s'utilitza cap tipus de multipistes, tot el que podeu sentir és resultat d'un sol micròfon vell i dolent -el mateix que ha suportat les aventures d'HIBRID, de WORMTONGUE -!!!- i dels GO-, per les veus i per la bateria. Una bateria comprada el mateix mes de juny, de tamany infantil, quasi de fireta, amb l'esplendor d'un pobre “hi-hat” fent la seva funció i la de ride, un splash raquitic,,, La guitarra és la que va comprar al cashconverters en MARC/KOULOMEK per poder-la despintar i rebentar un estiu o dos abans. Tota la composició i edició estan fetes amb el LOOP Station, catxarru de sampleig que disposa de 5 minuts de meravellosa memoria i OVERDUB, amb una exhuberant sortida en mono. El mono es converteix a stereo i es pot entrar al minidisc gràcies a la sortida en minijack de la pedalera de guitarra que serveix de pont i de multiefectes pel conjunt final de la gravació, servint de mesclador/equalitzador... No tenia cap altra opció per conservar els "bg", i és el sistema que segueix utilitzant actualment. Tota la massa es va anar acumulant lentament al minidisc en la seva forma irrevocable i irreversible pel fet que havia d'anar esborrant els tracks per tenir memoria de nou... Els temes passen per tot tipus de descoberta tècnica, en quan a possibilitats com a bateria, (l'insensat repte de grabar la bateria a sobre d'una pista de guitarra prèvia, com a SKETCH nª23, o sobre guitarres invertides) i en el pla de la mescla absurdament casolana; katatsu encara l'aspecte més de garatge, necessari sens dubte per la seva salut mental.
Una mena d'homenatge a THE CURE, a "FROM THE SEA of THE DEEP GREEN EDGE", una possibilitat de seguir amb el llegat de l'electronica espamodica habitual als HL desde la guitarra i la bateria a "PINBALL GUITAR SHOW", i una sorprenent –sobretot per a ell mateix- de TAKE FIVE, tema que van aprendre a tocar de memoria amb en marc pitarch uns dies abans... Respecte la situació anímica i de total solitut de katatsumuri no cal dir-ne res aquí....

 

...
(Push Button to Go Back).